• Начало /
  • За лице /
  • ALKESSENCE - 100% чиста и високо алкална йонизирана вода за здравето на кожата на лицето, 150мл

ALKESSENCE - 100% чиста и високо алкална йонизирана вода за здравето на кожата на лицето, 150мл

  • Марка: Gatineau Paris
  • Кат. номер: 14111900-Gatineau1
60,00 лв.

ALKESSENCE - 100% чиста и високо алкална йонизирана вода за здравето на кожата на лицето!


Световни експерти по йонизация на водата и учените от Gatineau представиха най-новата патентована технология за превръщане на водата в чиста, стабилна и високо алкална, йонизирана течност. 

Пречистена до 100% ALKESSENCE действа моментално при докосване повърхността на кожата. Концентратът от отрицателни йони премахва мъртвите кожни клетки и примеси, за да направи нежен пилинг. Кожата на лицето се превръща в гладка, избистрена и дълбоко хидратирана повърхност. Кожната бариера на лицето е засилена, а тенът по-равномерен. 

 

ALKESSENCE- изключително нежна мъгла, богата на минерали, без консерванти и без аромати! Второто действие на продукта е да подготви и да даде по-силен старт на анти-ейдж продуктите на Gatineau, които се препоръчват като втора стъпка за красива и по-млада кожа на лицето.

Както знаете алкалната вода е с високо pH и е богата на йони, което е гаранция за заздравяване и пречистване на кожата на лицето. Представяме ви резултатите от последното проучване сред независими клиентски групи след едномесечна употреба:


100% по-светла и блестяща кожа
100% по-равномерен тен 
82% по-малко видими пори на кожата на лицето

Начин на употреба: Напръскайте щедро върху почистена кожа два пъти дневно. Оставете го да попие в кожата и да се активира за 10 секунди. Внимателно изтрийте и нанесете отново втори път. Леко подсушете излишната вода или я оставете да попие напълно. Нанесете  вашия Gatineau серум или крем.

 

ВНИМАНИЕ: Избягвайте контакт с очите. В случай на контакт с очите, изплакнете с вода. Продукт  под налягане: предпазвайте от слънчева светлина и не излагайте на температури над 50 ° C / 122 ° F. Не пробивайте и не изгаряйте, дори и след употреба. Не пръскайте върху открит пламък или върху нажежени материали. Пазете от топлина, горещи повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване - Не пушете. Дръжте далеч от деца.

СЪДЪРЖАНИЕ:  Вода / Минерални соли.

 

Количество: 150 мл.

Характеристики
Грижа
Хидратация
Действие
Подхранване
Клиентски мнения

Подобни продукти

БЛОГ

Полезни съвети, грижа за кожата, козметика и др.

Изберете статия
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки