Ексел Терапия с Кислород

  • Марка: Germaine de Capuccini

Терапия с кислород против замърсяването, подсилва способността на кожата да устои на интензивния ритъм на града. Детоксифицира кожата и я насища с кислород, като подобрява клетъчните функции. Осигурява тройна защита като неутрализира оксидативния стрес, причинен от трите основни групи замърсители (въздух, ултравиолетови лъчи и домашни замърсяване), които всеки ден атакуват кожните клетки.

Терапията се извършва с  продължителен масаж, вдъхновен от симбиозата на две техники - ориенталска хилядолетна терапия и лицева рефлексология.

Препоръчва се за:

Суха и уморена кожа. Липса на блясък и жизненост. Пушачи. Подходяща за всяко време на годината.

 

Резултати:

Наситена с кислород кожа, жизнена и с блясък. По-добър тургор (състояние на клетките, при което клетъчната мембрана се изпъва и заема формата, в която я ограничава клетъчната стена).

 

Свържете се с нас.

 

 

 

От 2015 год. Санте БГ ЕООД е ексклузивен представител на испанска козметична марка Germaine de Capuccini - Жермен де Капуцини. Горд партньор на Shine Spa for Sheraton  в световен мащаб. Модерна, професионална с авангардни формули и продукти за всеки тип кожа, както за жени така и за мъже. За домашна и професионална употреба, лице и тяло, спа и слънцезащита с анти-ейдж. Основана в Испания през 1964 год. от Мадам Кармен Видал, днес е представена в повече от 80 страни.

Клиентски мнения

Подобни продукти

БЛОГ

Полезни съвети, грижа за кожата, козметика и др.

Изберете статия
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки