Коктейл - представяне на новите продукти от Санте БГ

Коктейл - представяне на новите продукти от Санте БГ
15 юни 2019

За красотата няма граници и възраст. Това беше темата на коктейла, който събра партньори, приятели и гости на "Санте БГ" за премиерата на новите продукти от Gatineau-Paris и утвърдените линии на Germaine de Capuccini - Барселона. Собственикът на Санте БГ Донна Тодорова, сподели пред гостите част от историята на Санте БГ и първите крачки по пътя към налагането на двете марки на българския пазар.

"87 годишната марка от Франция Gatineau- Paris продължава да бъде една от водещите марки в световен мащаб и любима на много от българските професионалисти в сферата на красотата и крайни клиенти, сподели Донна и допълни, че това са продукти, които всяка година се подобряват и усъвършенстват, за да отговори компанията на нуждите на клиентите".

Партньорите на Санте БГ, собственици на салони за красота от София и страната споделиха своите лични впечатления от работата с марката и това, което отговаря най-добре на нуждите на потребителите.

С голям интерес се посрещна новата, иновативна слънцезащитна серия от продукти на испанската козметика Germaine de Capuccini. Валентина Моллова от Санте БГ представи продуктите и разказа подробно за всеки един от тях с какво е различен и защо трябва да бъде препоръчан на клиентите. Към слънцезащитните комплекти тази година компанията предлага и допълнителни подаръци, които получиха одобрението на гостите и много от тях избраха да посрещнат лятото с Germanie de Capuccini. Сред гостите на коктейла беше и дерматологът Д-р Петрана Каляшева, която сподели, че за лятото е необходимо да се наблегне на хидратацията, слънцезащитата за лицето и цялото тяло и комбинацията от антиейдж и хидратация за лице!

В изискана обстановка в центъра на София с чаша шампанско клиенти, партньори и гости пожелаха много успешно лято за Санте БГ и да продължават да разпространяват красотата и ефективните продукти Gatineau и Germaine de Capuccini сред повече професионалисти и клиенти в България.

Лятото е сред най-желаните сезони. За кожата обаче те представляват голям проблем. Представяме ви три от най-използваните и привлекателни маски за лице през това лято.

прочети още

Облаците и прозорците спират само една част от UV радиацията. Специалистите от Санте БГ съветват да включите в ежедневната грижа за кожата продукт с висок слънцезащитен фактор, в допълнение към основната грижа.

прочети още

Известната френска козметична марка Gatinea печели нови последователи в България, благодарение на Донна Тодорова, която стана лице в новата фотосесия за България. Донна разказва повече за историята и работата си с популярната козметична компания.

прочети още

Ново откритие в Епигенетикатa повлиява на поведението на гените и видимото забавяне на процеса на стареене. На базата на тези открития учените от GERMAINE DE CAPUCCINI създадоха новият, дълбоко подхранващ, високоинтензивен крем TIMEXPERT SRNS PRO 60 +.

прочети още

Над 60% процента от жените и над 30% от мъжете имат чувствителна и реактивна кожа, която реагира силно, както при употреба на традиционни козметични продукти, така и при допир с вода или смяна на сезоните. Какви са признаците за това и какво е решението?

прочети още

Грижата за кожата на лицето е от важно значение за силния пол. Все повече мъже отделят време както за спорт, така и да поддържат свеж вид на лицето си. Но, за да се постигне това, от какво се нуждае мъжката кожа? Специалистите от Санте БГ споделят няколко...

прочети още

Да открием най-естественото и красиво лице "без фотошоп" - това е основната цел на първия конкурс, който Санте БГ стартираме, за да покажем, че все повече българки се придържат към световната тенденция да бъдат с натурални и без много грим лица.

прочети още

За поредна година испанската козметична компания Germanie de Capuccini присъства на световното изложение за красота "Космопроф" в Болоня, Италия, което се проведе от 15-ти до 18-ти март тази година. Силен интерес марката предизвика с линията Germaine Sun Lover, новата серия...

прочети още

След проведен експеримент с жени, които един месец не почиствали кожата на лицето си резултатите били фрапиращи. Изследването на специалистите показало, че .... В днешната статия специалистите от Санте БГ ще ви дадат основни насоки за правилното почистване на кожата и продукти за по-добри резултати.

прочети още

Посрещаме един от най-женските месеци в годината МАРТ с темата за хидратацията на кожата. Първите признаци, че трябва да вземем превантивни мерки са чувството на опъване, липса на комфорт, сухота и дехидратация. Вижте какво препоръчват специалистите от Санте БГ.

прочети още

Използвайте тези, които са подходящи за вашия тип на кожата, възраст, и според сезона. Специалистите от Санте БГ ще ви консултираме онлайн за това кой козметичен продукт и от коя марка са най-подходящи за вас и вашия тип кожа.

прочети още

Дали стресът и замърсяването влияят на кожата ви? Да! Те „побъркват“ кожата ви. Най-често срещаното мнение е, че за външния вид на човека ключово значение има неговият ген. Всъщност причните са други. Вижте 5 от тях, които подбрахме за вас.

прочети още

Всичко, което трябва да знаете за грижата за кожата през зимата

прочети още

Типът на кожата е определящ каква маска и колко често да се използва

прочети още

Пълна тренировка за по-малко от 15 минути благодарение на Power Plate уредите - световна иновация в областта на грижата за здравето.

прочети още

Испанската марка Germaine de Capuccini се предлага в 85 страни и в над 20 000 СПА центрове и салони по света.

прочети още

"Гатино Париж" комбинира естествени съставки със съвременните биотехнологии, за да създаде иновативни козметични продукти. Световен експерт в грижата за по-млада и естествено изглеждаща кожа.

прочети още