Молекулата на младостта Мелатоженин само в продуктите на Gatineau-Paris

Молекулата на младостта Мелатоженин само в продуктите на Gatineau-Paris
3 август 2019

Едва ли има човек по света, който да не е чувал за вдъхновяващата история на необикновената Madame Jeanne Gatineau, която през 1885 година поставя началото на Gatineau и отдава живота си на красотата. Така повече от 85 години името й става легендарно чрез работа и обучение на хиляди козметици и дерматолози в търсенето на тайната на красотата.

Днес френската компания Gatineau пази ревностно "тайната на младостта" в продуктите, които се предлагат в повече от 100 страни по света. Гордостта е специално разработената с научен екип в лабораториите на Gatineau молекула Мелатоженин /MELATOGENINE/. Тя намалява кератинизацията на клетките от кожата и "спира времето" за тяхното остаряване. Молекулата е част от цялостна линия продукти, които премахват бръчките на лицето и му придава повече блясък. Патентованият метод на Gatineau действа на клетките от базалния слой в кожата и основната цел е да запази формата, големината, теглото и обема на младата клетка.

Последните проучвания показват, че благодарение на молекулата Мелатоженин в продуктите на Gatineau състоянието на кожата е подобрено с близо 78%, а еластичността и видимо по-гладката и блестяща кожа е върнала своя младежки вид със 70 до 76%. Молекулата е създадена благодерание на комбинацията от модерни биотехнологии и дава дълготрайни резултати.

Освен в продуктите за домашна употреба, молекулата Мелатоженин е намерила своето приложение и в професионалнните кабинни процедури на марката. Антиейдж процедурата на Gatineau действа на 3-те ключови зони на лицето (чело, очи, контур) и може да се комбинира според вида бръчки и състояние на кожата. Френските специалисти на Gatineu съобщават, че е достатъчен един час, за да се подмладите и поглезите при използването на професионалните терапии с Мелатоженин.

Лятото е сред най-желаните сезони. За кожата обаче те представляват голям проблем. Представяме ви три от най-използваните и привлекателни маски за лице през това лято.

прочети още

Облаците и прозорците спират само една част от UV радиацията. Специалистите от Санте БГ съветват да включите в ежедневната грижа за кожата продукт с висок слънцезащитен фактор, в допълнение към основната грижа.

прочети още

За красотата няма граници и възраст. Това беше темата на коктейла, който събра партньори, приятели и гости на "Санте БГ" за премиерата на новите продукти от Gatineau-Paris и утвърдените линии на Germaine de Capuccini - Барселона.

прочети още

Известната френска козметична марка Gatinea печели нови последователи в България, благодарение на Донна Тодорова, която стана лице в новата фотосесия за България. Донна разказва повече за историята и работата си с популярната козметична компания.

прочети още

Ново откритие в Епигенетикатa повлиява на поведението на гените и видимото забавяне на процеса на стареене. На базата на тези открития учените от GERMAINE DE CAPUCCINI създадоха новият, дълбоко подхранващ, високоинтензивен крем TIMEXPERT SRNS PRO 60 +.

прочети още

Над 60% процента от жените и над 30% от мъжете имат чувствителна и реактивна кожа, която реагира силно, както при употреба на традиционни козметични продукти, така и при допир с вода или смяна на сезоните. Какви са признаците за това и какво е решението?

прочети още

Грижата за кожата на лицето е от важно значение за силния пол. Все повече мъже отделят време както за спорт, така и да поддържат свеж вид на лицето си. Но, за да се постигне това, от какво се нуждае мъжката кожа? Специалистите от Санте БГ споделят няколко...

прочети още

Да открием най-естественото и красиво лице "без фотошоп" - това е основната цел на първия конкурс, който Санте БГ стартираме, за да покажем, че все повече българки се придържат към световната тенденция да бъдат с натурални и без много грим лица.

прочети още

За поредна година испанската козметична компания Germanie de Capuccini присъства на световното изложение за красота "Космопроф" в Болоня, Италия, което се проведе от 15-ти до 18-ти март тази година. Силен интерес марката предизвика с линията Germaine Sun Lover, новата серия...

прочети още

След проведен експеримент с жени, които един месец не почиствали кожата на лицето си резултатите били фрапиращи. Изследването на специалистите показало, че .... В днешната статия специалистите от Санте БГ ще ви дадат основни насоки за правилното почистване на кожата и продукти за по-добри резултати.

прочети още

Посрещаме един от най-женските месеци в годината МАРТ с темата за хидратацията на кожата. Първите признаци, че трябва да вземем превантивни мерки са чувството на опъване, липса на комфорт, сухота и дехидратация. Вижте какво препоръчват специалистите от Санте БГ.

прочети още

Използвайте тези, които са подходящи за вашия тип на кожата, възраст, и според сезона. Специалистите от Санте БГ ще ви консултираме онлайн за това кой козметичен продукт и от коя марка са най-подходящи за вас и вашия тип кожа.

прочети още

Дали стресът и замърсяването влияят на кожата ви? Да! Те „побъркват“ кожата ви. Най-често срещаното мнение е, че за външния вид на човека ключово значение има неговият ген. Всъщност причните са други. Вижте 5 от тях, които подбрахме за вас.

прочети още

Всичко, което трябва да знаете за грижата за кожата през зимата

прочети още

Типът на кожата е определящ каква маска и колко често да се използва

прочети още

Пълна тренировка за по-малко от 15 минути благодарение на Power Plate уредите - световна иновация в областта на грижата за здравето.

прочети още

Испанската марка Germaine de Capuccini се предлага в 85 страни и в над 20 000 СПА центрове и салони по света.

прочети още

"Гатино Париж" комбинира естествени съставки със съвременните биотехнологии, за да създаде иновативни козметични продукти. Световен експерт в грижата за по-млада и естествено изглеждаща кожа.

прочети още