Power Plate

Power Plate

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА POWER PLATE? 

 

Power Plate е високотехнологичен апарат, работещ на принципа на вибрациите,който въвежда ново измерение в Wellness процедурите, начина на живот и физическите възможности, независимо от възрастта. Използва принципите на Acceleration Training, за да стимулира естествената предразположеност на тялото към вибрациите.

 

Тези вибрации, предавани чрез специалната му платформа, пренасят енергийни вълни през цялото тяло, стимулират мускулните съкращения между 25 и 50 пъти в секунда, повишават общия тонус. За постигането на този ефект са достатъчни 15 минутни сесии на ден, три пъти в седмицата.

 

Програмата Acceleration Training на машините Power Plate осигурява множество ползи като: моментално подобряване на кръвообращението, раздвижване на тялото, увеличаване на силата и гъвкавостта на мускулите. Тренировките с тази технология ликвидират целулита, повишават твърдостта на костите, облекчават болки и ускоряват възстановяването след травми.

 

Нашата триизмерна вибрационна технология продължава да е водеща в индустрията като нейните преимущества се базират на независими академични и научно-медицински разработки.

 

 

КАК РАБОТИ?

 

Програмата Acceleration Training на машините Power Plate създава динамика в човешкото тяло като всяка вибрация го кара да извършва рефлекторно съкращаване на мускулите между 25 и 50 пъти в секунда. Максималното въздействие се постига чрез насочването на тези контракции в различни посоки, защото машините Power Plate се движат във всички възможни посоки - точно както човешкото тяло е биологично програмирано да го прави. Крайният резултат е невероятно повишаване на силата, както и на силата и издръжливостта.

 

Принципът, на който са базирани апаратите Power Plate се основава на Закона за движението, формулиран от сър Исак Нютън, който гласи, че силата на едно тяло е равна на неговата маса, умножена по скоростта му (С=М х Ск). Това означава, че докато едно нещо може да подобри функционалната сила(стабилност, издръжливост или сила), друго може да добави повече маса или по-голяма скорост на тялото. За разлика от обичайните методи за натрупване на маса – например, вдигане на тежести, Power Plate машините използват втората част от уравнението, като дават ускорение на тялото, докато поддържат теглото му същото. Това е истинско събитие в тренировъчния и кондиционния процес, тъй като сега можем оптимално да "заредим" човешкото тяло като в същото време намалим вредните влияния, от рода на претоварване и високостресови фактори.

 

Гравитацията е силата, която всекидневно, във всяко едно наше движение и във всяка секунда ни оказва натиск. Чрез тренировките с Power Plate, тялото ви ще се чувства достатъчно здраво да издържи "тежестта" всеки път щом скоростта нарасне. Резултатът е усещането, че се борите с много по-голяма гравитационна тежест при всяко едно ваше движение. Това е есенцията на всички кондиционни тренировки и програми за издръжливост. Всъщност, невероятните резултати, наблюдаващи се при използването на Acceleration Training упражненията, се основават на същите биологични и физиологични закони, на които са базирани и други видове тренировки. Разликата е единствено в това, че за постигането им се прилага ускорение, а не в човешкия фактор. 

 

 

ДО 5.8 ПЪТИ ПО-БЪРЗА ТРЕНИРОВКА

С помощтта на Power Plate, много от традиционните упражнения могат да бъдат извършени със страхотен резултат. Това е резултат от технологията PrecisionWave™, която е създадена да активира прецизно естественните рефлекси на тялото в резултат от технологията. Вибрации от 25 до 50 пъти в секунда (25Hz to 50Hz) кара мускулите на работят по-интензивно при същите упражнения.

 

POWER PLATE ПОМАГА ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ТЕГЛОТО 

Значително намаляване на излишните килограми е често срещано при хората, които съчетават редовни тренировки с Power Plate и здравословна диета. Изследванията също така показват, чe като част от активен начин на живот, Power Plate може да има значителен ефект за намаляване на целулита и мазнините в тялото. Това се случва заради ускорения метаболизъм по време на упражненията и след това.

 

УВЕЛИЧАВА СИЛАТА И ГЪВКАВОСТТА 

Нашата триизмерна вибрационна технология провокира бързо съкращаване на мускулите, а това води до цялостен баланс, подобрява мобилността, сттабилността, силата и мускулната моторика. Всичко това се случва за съкратен времеви период, сравнено с традиционните методи.

 

ПО-БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Всяко упражнение стресира тялото, и то има нужда да се възстанови след нея. Масажиращата функция на Power Plate стумилира обмяната на веществата, намалява болката, ускорява възстановяването на наранените мускули и сухожилия и ви позволява да се върнете по-силни. Освен това, благодарение на патентоватата технология за вибрация в различни посоки, намалявате риска от разтягания и травми. С редовна употраба на Power Plate, ще тренирате по-бързо, ще се представяте по-добре и ще се възстановявате за по-кратък период от време.

 

ЦЯЛОСТНА ТРЕНИРОВКА ЗА ПО-МАЛКО ОТ 15 МИНУТИ

С вибрацията, която се разпространява по цялото тяло, вие получавате цялостна тренировка за 15 минути. За ваша удобство, някои от моделите Power Plate имат вградени над 1000 видео урока с различни тренировки.

 

 

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

 

Power Plate представяне

С вибрацията, която се разпространява по цялото тяло, вие получавате цялостна тренировка за 15 минути. За ваша удобство, някои от моделите Power Plate имат вградени над 1000 видео урока с различни тренировки.

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки