Тайм Експерт Лифтинг Терапия

  • Марка: Germaine de Capuccini

Лифтинг, попълване на бръчките, стягане на контура

Професионален метод за „извайване“ на лицето и шията. Техниката "лице в лице" създава специална връзка между терапевта и клиента. Нова концепция за стягане на кожата, която граничи с хирургическия лифтинг и осигурява цялостен ефект за трите вектора на подмладяване - ЛИФТИНГ, ПОПЪЛВАНЕ, СТЯГАНЕ.

 

Тайната? V-Matrix формула с модерни съставки.

 

Препоръчва се:

За отпусната кожа, без елестичност и обем. Подходяща за дами 35+. Подходяща за всяко време на годината. 

 

Резултати:

98% от 111-те лица, участвали в проучването*, заявиха, че една сесия може да се счита за истинско незабавно лечение за красота с ефекта на Express Lifting.

 

*Тест за самооценка, извършен с доброволци между 35 и 69 години.

 

Незабавен лифтинг ефект, изглажда и запълва бръчките, възстановява обема и преоформя лицевия контур. Формула с висока концентрация на патентован комплекс.

 

Свържете се с нас.

 

 

 

От 2015 год. Санте БГ ЕООД е ексклузивен представител на испанска козметична марка Germaine de Capuccini - Жермен де Капуцини. Горд партньор на Shine Spa for Sheraton  в световен мащаб. Модерна, професионална с авангардни формули и продукти за всеки тип кожа, както за жени така и за мъже. За домашна и професионална употреба, лице и тяло, спа и слънцезащита с анти-ейдж. Основана в Испания през 1964 год. от Мадам Кармен Видал, днес е представена в повече от 80 страни.

Клиентски мнения

Подобни продукти

БЛОГ

Полезни съвети, грижа за кожата, козметика и др.

Изберете статия
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки